GINECOLOGIE – MORFOLOGIE FETALA

Home » Specialitati » GINECOLOGIE – MORFOLOGIE FETALA

LOCATIE

Str. Ulierului nr. 20, Ploiesti, Prahova

MEDICI

Dr. Marin Mihaela – medic primar competenta in colposcopie

Dr. Nonea Ovidiu – medic primar

Dr. Dan Deva – medic primar, competenta in morfologie fetala

Dr. Danilet Gabriela – medic specialist

Investigatiile ginecologice prestate in clinica ANDODENT se efectueaza cu sistemul ecografic Voluson lider mondial a GE Healthcare in obstetrica-ginecologie.

Ecograful Voluson ofera exact ceea ce se doreste de la un sistem cu ultrasunete: diagnostic precis, flexibilitate, imagine superba. Mareste de 4 ori puterea de procesare pentru aplicatii avansate si creste eficienta fluxului de lucru.

Se remarca prin:

HDlive – o tehnologie care duce realismul anatomic la urmatorul nivel prin introducerea altor doua tehnologii inovatoarea – HDlive Silhouette, care te ajuta sa faci o evaluare corecta a volumului unei sarcini in primul trimestru – HDlive Flow, prezinta structurile vasculare cu un realism anatomic net superior in comparatie cu tehnologiile deja existente

Astfel medicul ginecolog are la dispozitie un instrument de ultima generatie la nivel mondial ceea ce-i permite acestuia sa stabileasca un diagnostic si masuratori obstetrico-ginecologice de mare acuitate.

Aparatul a fost achizitionat printr-un program finantat partial din fonduri UE, valoarea acestui proiect s-a ridicat la suma de 62.000 Euro.

Ca sa mergeti la ginecolog nu trebuie neaparat sa aveti un simptom care sa indice prezenta unei boli. Atunci cand apar primele semne ale unei afectiuni, poate fi vorba de o patologie grava, in stadiu avansat, greu sau imposibil de tratat, cum este cancerul. Pentru a va feri de probleme, Centrul Medical ANDODENT va pune la dispozitie servicii medicale si pachete de diagnostic si tratament pentru cele mai frecvente boli ginecologice, dar si investigatii pentru perioada sarcinii, ca sa aveti un bebelus sanatos.

Va sugeram sa mergeti la ginecolog si daca nu sunteti bolnava!