IMPLANTOLOGIE

Home » Specialitati » IMPLANTOLOGIE

LOCATIE

Str. Ulierului nr. 20, Ploiesti

MEDICI

Dr. Abboud Ayman – Medic chirurg dento-alveolar

O dantura completa, functionala si estetica reprezinta o caracteristica de neinlocuit a unui standard de viata ridicat. Ce este de facut in cazul in care pierdem unul sau mai multi dinti? Cauzele care determina pierderea dintilor sunt multiple: accidente, carii dentare care au dus la extractii, parodontoza sau varsta inaintata.

Implanturile dentare reprezinta cea mai estetica si functionala modalitate de inlocuire a dintilor. Implantul inlocuieste radacina dintelui pierdut, previne migrarea dintilor invecinati, permite protezarea fixa in situatiile in care s-ar impune purtarea protezelor mobile, stopeaza procesul de atrofiere osoasa si previne retractia gingiei.

 

Implant dentar ghidat digital

Implantul dentar permite protezarea in situatiile in care s-ar fi impus purtarea de proteze mobile sau ar fi fost necesara slefuirea dintilor vecini sanatosi. Implantul dentar opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei.

Pentru a determina daca implantul dentar este solutia pentru situatia dumneavoastra, primul pas este consultatia la unul din medicii chirurgi, pentru o evaluare clinica si efectuarea unei radiografii 3D cu ajutorul computerului tomograf din centrul de imagistica DENTESSE. Medicul specialist utilizeaza un software complex de planificare digitala a implantului pentru evitarea zonelor unde osul nu are densitatea corespunzatoare, a nervilor sau a sinusurilor, pentru ca interventia sa se realizeze in siguranta.

 

Etapele tratamentului cu implant dentar

Prima etapa este cea a consultatiei realizata de un medic specialist in chirurgie si implantologie dentara.

Etapa chirurgicala in care se realizeaza interventia de inserare a implanturilor dentare. Pe durata de timp in care implantul se va integra cu osul veti purta coroane provizorii. Dupa ce implantul dentar se contopeste cu osul, i se ataseaza o extensie, respectiv bontul protetic. Pe acest bont in etapa protetica se construieste un dinte final din materiale estetice ceramica sau zirconiu.

"Medicina este stiinta si constiinta incalzite de iubire fata de oameni"

Iuliu Hateganu

Sediu central

Str. Ulierului nr. 20, Ploiești

L–V 09:00 – 19:00 | S 10:00 – 13:30

PUNCT LUCRU 1

Str. Malu Rosu, nr. 97A, Bl 120 B, Ploiesti

Stomatologie

PUNCT LUCRU 2

Str. Malu Rosu 81 A, bloc 86 D, Ploiesti

Medicina de familie, Stomatologie

PUNCT LUCRU 3

Șos. Vestului nr. 20, Ploiesti

Stomatologie

PARTENERI